Știri

PlayStation Plus Extra anunță 12 jocuri pentru aprilie 2024

Sony a dezvăluit lista completă a celor 12 jocuri care se vor alătura nivelului Extra al serviciului său de abonament PlayStation Plus în luna aprilie a anului 2024. Acestea includ titluri populare precum Construction Simulator, LEGO Marvel’s Avengers și Raji: An Ancient Epic, oferind o gamă variată de experiențe pentru abonații PS Plus Extra.

Două dintre cele 12 jocuri, Dave the Diver și Tales of Kenzera: Zau, au fost deja confirmate anterior și vor fi disponibile pentru abonați în aprilie 2024. Dave the Diver va fi lansat pe 16 aprilie, iar Tales of Kenzera: Zau se va alătura puțin mai târziu, pe 23 aprilie.

Iată lista completă a jocurilor care vor fi disponibile pentru abonații PlayStation Plus Extra în aprilie 2024:

Construction Simulator (PS4/PS5)
Dave the Diver (PS4/PS5)
Deliver Us Mars (PS4/PS5)
LEGO Marvel’s Avengers (PS4)
LEGO Ninjago Movie Videogame (PS4)
Miasma Chronicles (PS5)
Nour: Play With Your Food (PS4/PS5)
Oddballers (PS4)
Raji: An Ancient Epic (PS4/PS5)
Stray Blade (PS5)
The Crew 2 (PS4)
Tales of Kenzera: Expand (PS5) – aprilie
Majoritatea jocurilor sunt compatibile atât cu PS4, cât și cu PS5, cu excepția celor trei jocuri exclusiv pentru PS5: Miasma Chronicles, Stray Blade și Tales of Kenzera: Zau.

De asemenea, Sony a dezvăluit că un alt joc, Animal Well, se va alătura PS Plus Extra și Premium începând cu luna mai 2024. Acesta va fi disponibil exclusiv pentru PS5 și va fi lansat pe 9 mai.

Pe măsură ce trecerea timpului, se observă o tendință de a se concentra tot mai mult pe experiențele pentru PS5 în cadrul serviciului PlayStation Plus, sugerând o tranziție graduală către noua generație de console. Cu toate acestea, este de așteptat ca beneficiile pentru proprietarii de PS4 să continue să existe pentru o perioadă semnificativă de timp înainte ca PS Plus să fie eliminat complet pentru această platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *