Știri

PlayStation Plus anunță jocurile gratuite pentru iunie 2024

Sony a dezvăluit următorul lot de jocuri gratuite pentru abonații PlayStation Plus, iar luna iunie se anunță a fi una plină de acțiune și distracție. Pentru cei care iubesc nostalgia, luptele profesionale sau aventurile subacvatice, iată ce titluri sunt pregătite pentru tine: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, AEW: Fight Forever și Streets of Rage 4 vor fi disponibile începând cu 4 iunie. De asemenea, abonații PS Plus Premium și Extra vor primi o serie de titluri noi, clasice și VR în catalogul PlayStation Plus în iunie.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake este un joc adorabil care îl are în rol principal pe bucătarul nostru de prăjiți preferat. Succesor spiritual al Battle for Bikini Bottom din 2003, The Cosmic Shake combină umorul clasic SpongeBob cu platforme solide și elemente vizuale pline de culoare, oferind o aventură fermecătoare în Bikini Bottom.

AEW: Fight Forever este un joc de lupte bazat pe promovarea rivalului WWE, All Elite Wrestling (AEW). Primul joc AEW canalizează spiritul titlurilor clasice precum WWF No Mercy, oferind o listă impresionantă de luptători și un sistem de luptă accesibil. Este o alternativă excelentă la seria de jocuri WWE a 2K, oferind o experiență de luptă unică și captivantă.

Streets of Rage 4 aduce în prezent ADN-ul seriei clasice Sega, îmbunătățindu-l cu imagini desenate manual și noi moduri care testează abilitățile de luptă ale jucătorilor. Cu o actualizare majoră lansată anul trecut, Streets of Rage 4 a fost transformat într-unul dintre cele mai bune beat-em-up-uri moderne, oferind o experiență de joc rafinată și plină de acțiune.

În plus, abonații PS Plus Premium și Extra vor putea juca jocuri clasice și titluri VR în iunie. Printre acestea se numără Tomb Raider: Legend, Star Wars: The Clone Wars, Sly Cooper and the Thievius Raccoonus și Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord. Aceste jocuri vor fi disponibile pe diferite date începând cu 4 iunie, iar detaliile complete pot fi găsite în catalogul PlayStation Plus.

Nu uitați să descărcați jocurile PS Plus gratuite din această lună, inclusiv Destiny 2: Lightfall, Ghostrunner 2, și Tunic, disponibile până pe 3 iunie. EA Sports FC 24 va rămâne disponibil până pe 17 iunie.

Ca parte a sărbătoririi Days of Play, Sony adaugă și titluri bonus la catalogul său de jocuri PlayStation, oferind și mai multe opțiuni pentru abonați. Pregătiți-vă pentru o lună plină de aventuri, lupte și nostalgie cu noile jocuri gratuite PlayStation Plus din iunie 2024.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *