Știri

PlayStation Days of Play oferă avatare gratuite Astro Bot și alte recompense

Evenimentul PlayStation Days of Play 2024 s-a încheiat recent, aducând cu sine o serie de reduceri, provocări ale comunității și recompense gratuite.

Reduceri: Jucătorii au putut profita de reduceri semnificative la aproape 500 de jocuri pe PlayStation Store.
Provocări ale comunității: Trei provocări au solicitat comunității PlayStation să joace 2,5 milioane de ore în Astro’s Playroom, să câștige 200 de milioane de trofee și să joace 10.000 de jocuri unice. Jucătorii au depășit cu succes toate obiectivele.
Recompense: Ca mulțumire pentru participare, Sony a oferit două seturi de avatare gratuite: unul la începutul evenimentului și unul la sfârșit. Ultimul set include patru avatare cu Astro Bot, mascota PlayStation.
Programul Stars: PlayStation Stars a oferit jucătorilor posibilitatea de a câștiga obiecte de colecție digitale și puncte completând provocări. Punctele pot fi răscumpărate pentru articole rare sau pot fi transferate în portofelul PSN.
Jocuri PlayStation Plus: Dredge a fost adăugat la catalogul PlayStation Plus pe 29 mai, permițând abonaților Extra și Premium să finalizeze o provocare Stars legată de joc. Pe 18 iunie, au fost adăugate și alte jocuri, inclusiv The Last of Us, Far Cry 4, diverse titluri LEGO, Daxter, Football Manager 2024 și Crusader Kings 3.

Coduri pentru avatare Astro Bot:
America de Nord: MKHX-PJGL-HQA2
Europa/AU/NZ: JPFQ-66LN-QGLJ
Hong Kong: 7M3H-D6JE-JDAJ
Japonia: 4GDE-JE36-4L6E
Coreea: 8M8N-HE7E-A8XP

Rețineți: Codurile de avatare gratuite sunt valabile până pe 11 iulie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *