Știri

PlayStation confirmată State of Play pentru astăzi, dezvăluind informații despre 14 jocuri pentru PS5 și PSVR 2

Sony a anunțat un nou flux live State of Play care va avea loc astăzi, 30 mai, și va pune în lumina reflectoarelor 14 jocuri pentru PlayStation 5 și PlayStation VR 2. Evenimentul este programat pentru ora 3 PM PT / 6 PM ET și va fi transmis în direct pe canalele YouTube, Twitch și TikTok ale Sony. Compania a menționat că evenimentul va dura peste 30 de minute, oferind o privire detaliată asupra noilor titluri și actualizări pentru platformele sale de top.

Acesta este primul State of Play de la Sony din ianuarie, care s-a concentrat pe jocurile ce urmează să fie lansate în prima jumătate a anului 2024, precum Rise of the Ronin și Stellar Blade. Un alt punct culminant al evenimentului precedent a fost prezentarea Death Stranding 2, realizat de Hideo Kojima, și noul proiect misterios al dezvoltatorului Physint. Descris ca un joc de acțiune-spionaj, Physint va aduce o experiență hibridă de joc și film, în stilul clasic Metal Gear Solid, dar cu tehnologie avansată.

State of Play apare într-o perioadă extrem de aglomerată pentru industria jocurilor. Deși luna iunie nu are lansări majore de jocuri, calendarul este plin de evenimente de prezentare importante, inclusiv Summer Game Fest 2024, Xbox Games Showcase și un nou Nintendo Direct, alături de multe alte fluxuri live de jocuri.

Sony este, de asemenea, un partener confirmat pentru Summer Game Fest, dar nu a dezvăluit încă detalii despre implicarea sa în acest eveniment anual găzduit de Geoff Keighley. Fanii PlayStation așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize va aduce acest State of Play și cum va influența peisajul jocurilor video în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *