Știri

PlaySide dezlănțuie furia întunecată a lui KILL KNIGHT – lansare în toamnă

PlaySide a lansat primul strat de KILL KNIGHT, viitorul shooter izometric de acțiune ultra-responsiv, inspirat de arcade, odată cu lansarea demo-ului foarte așteptat al jocului înainte de Steam Next Fest. Cu lansarea jocului programată pentru toamna 2024, jucătorii se pot scufunda acum în acțiunea necruțătoare, punându-și în practică răzbunarea în timp ce luptă până în vârful clasamentelor. Miza este mare, cu un PC personalizat KILL KNIGHT și copii ale jocului complet puse în joc, făcând acest eveniment un eveniment obligatoriu.

Jucătorii care se scufundă în demo se vor lupta cu adâncurile de rău augur ale primului strat Abyssal – Solitudine. Pe măsură ce fac ravagii în acest tărâm necruțător, ei vor avea ocazia să facă upgrade și să experimenteze cu arsenalul extins al Cavalerului în timp ce urcă în clasamentele globale. De acum și până pe 17 iunie, jucătorii se pot alătura provocării Discord pentru a domina clasamentele și a concura pentru premii râvnite, inclusiv o copie a întregului joc și un PC personalizat KILL KNIGHT la fel de formidabil ca inamicii monstruoși pe care îi vor întâlni.

KILL KNIGHT te cufundă în rolul unui războinic dezonorat, trădat și alungat în adâncurile Abyss-ului. Cu marca KILL KNIGHT, cadavrul tău reanimat devine o armă condusă de o sete de răzbunare de nestins cu o singură misiune: ucide ultimul înger.

Stăpânește arta de a exploata slăbiciunile inamicului, execută finalizatori brutali și gestionează-ți din punct de vedere tactic resursele în timp ce te adâncești în Abyss, un tărâm de coșmar plin de atmosferă și pericol. Este un dans mortal de supraviețuire și îndemânare în timp ce navighezi în această lume macabră, concurând cu prietenii și inamicii pe clasamentele globale. Poți să faci față atacului necruțător al ororilor și să-ți atingi destinul suprem?

CARACTERISTICI:

Luptă rapidă și viscerală de sus în jos, împingere înainte, care răsplătește agresivitatea și precizia
Abyssal Dread: O altă lume captivantă care picură într-o atmosferă corozivă, cu o estetică de inspirație retro
Coborâți prin cinci straturi fatale, fiecare mai mortal decât ultimul
Alegeți-vă provocarea: trei setări de dificultate distincte de depășit
Supraviețuiește suficient de mult pentru a-ți crește puterea de ucidere, crescând viteza și daunele
Completează provocări pentru a debloca arsenalul cavalerului tău și pentru a-ți evolua stilul de joc
Scufundă-te în modul Master, combinând toate cele cinci straturi într-o singură provocare extinsă în arenă
Urcă în clasamentele globale și concurează cu prietenii pentru supremația cu scoruri ridicate
KILL KNIGHT este acum disponibil pentru Lista de dorințe pe Steam. Jucătorii se pot adânci în Solitude cu demo-ul exclusiv acum și pe parcursul Steam Next Fest.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *