Trailere

Planet of Lana se lansează pe Nintendo Switch și PlayStation în primăvara anului 2024

În cadrul recentului Indie World Showcase de la Nintendo, s-a anunțat că Planet of Lana, platforma de puzzle cu derulare laterală de la Thunderful și Wishfully, se îndreaptă către Nintendo Switch. Lansarea pentru platforma hibridă Nintendo este programată pentru primăvara anului 2024, iar jocul va fi disponibil și pe consolele PlayStation în aceeași perioadă.

Adam Stjärnljus, directorul Wishfully Studios, a declarat: „Suntem încântați să aducem Planet of Lana pe Switch și PlayStation în primăvara anului 2024. Vrem să împărtășim jocul nostru cu cât mai mulți oameni, așa că este ceva de care suntem foarte încântați. Mulțumim tuturor fanilor care au ajutat să facă din Planet of Lana un succes pe PC și pe consolă și mulțumim comunităților Nintendo Switch și PlayStation pentru răbdarea voastră – promit că vom face tot posibilul ca să merite așteptarea!”

Planet of Lana a fost inițial lansat pentru Xbox Series X/S, Xbox One și PC la începutul acestui an. Cu o poveste captivantă despre camaraderie și devotament familial, jocul a fost bine primit de comunitatea de jucători. Într-o recenzie acordată de noi, i-am acordat un impresionant scor de 9/10, subliniind că „Planeta Lana este o călătorie incredibilă cu un cadru unic, dar îndrăzneț din afara lumii.”

Cu lansarea iminentă pe Nintendo Switch și PlayStation, Planet of Lana promite să continue să cucerească inimile jucătorilor cu povestea sa captivantă și gameplay-ul stelar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *