Știri

Plăcere dublă pentru jucători: vezi jocurile gratuite Epic Games Store pentru 25 ianuarie și 1 februarie

Magazinul Epic Games aduce o surpriză dublă pentru comunitatea de jucători în săptămânile ce urmează. Începând cu data de 25 ianuarie și continuând până pe 1 februarie, utilizatorii au șansa de a obține nu unul, ci două jocuri gratuite de calibru.

Epic Games Store oferă jocuri gratuite în fiecare săptămână, reprezentând o oportunitate excelentă pentru jucătorii de pe platforma de PC de a descoperi titluri noi și captivante. În această perioadă, ofertele sunt cu atât mai speciale, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adăuga două jocuri excelente la colecțiile lor.

Primul joc în spotlight este “Infinifactory”, un puzzle provocator care cere gândire critică și abilități de rezolvare a problemelor. Plasându-i pe jucători în situația de a fabrica dispozitive pentru extratereștri, jocul oferă o experiență captivantă și provocatoare. Fanii genului puzzle vor aprecia abordarea unică a acestui titlu, unde rezolvarea fiecărui puzzle depinde complet de creativitatea și ingeniozitatea jucătorului.

Al doilea joc gratuit este “Doors: Paradox”, un alt joc de puzzle cu un concept unic. Cu 58 de mini-camere de evadare de rezolvat în 13 locații diferite, jocul oferă o experiență mai relaxantă, dar la fel de provocatoare. Jucătorii vor fi uimiți de locațiile vizitate și de provocările inedite întâlnite în cadrul acestui joc intrigant.

Pentru cei interesați să profite de această ofertă dublă, trebuie să acționeze rapid. “Infinifactory” va fi disponibil gratuit până pe 1 februarie, iar apoi va fi înlocuit cu un alt titlu. “Doors: Paradox” poate fi obținut simultan, oferind jucătorilor oportunitatea de a explora două universuri captivante ale puzzle-urilor fără a plăti nimic în plus.

Comunitatea de jucători este încântată de această dublă plăcere oferită de Epic Games Store, anticipând cu nerăbdare anunțul viitoarelor titluri gratuite și bucurându-se de posibilitatea de a descoperi noi aventuri în lumea jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *