Trailere

Pigeon Simulator Survival a fost dezvăluit pe Playstation – aventură aviară capricioasă

Îmbarcă-te într-o călătorie cu pene ca niciun altul în “Pigeon Simulator Survival,” o aventură aviară captivantă, proaspăt dezvăluită pe Playstation! Dezlănțuie anarhia aviară preluând controlul asupra unui porumbel răutăcios și provoacă haos într-un parc plin de viață din inima Iașului, România.

Înfruntă „poliția” aviară, câștigă vedete căutate și explorează fiecare colț al parcului în această caperă hilară și capricioasă. Urmărește trailerul de lansare pentru a te pregăti pentru o experiență plină de pene și distracție.

Data și Locul Lansării:
5 ianuarie 2024, Iași, România.

Anarhia Aviară Dezlănțuită:
Preia controlul asupra unui porumbel răutăcios și declanșează haosul în parc. Confruntă-te cu „poliția” aviară, câștigă vedete și devino maestrul problemelor aviare.

Puteri cu Pene:
Dezlănțuie-ți aventurierul aviar interior cu puteri super porumbeilor. Experimentează mișcări electrizante și combină declanșatoarele pentru atacuri spectaculoase.

Locul de Joacă Parkside Extravaganza:
Explorează un parc plin de viață, de la picnicuri la locuri de joacă. Fiecare colț ascunde o nouă oportunitate de distracție și răutate. Pregătește-te pentru o aventură amuzantă în inima parcului.

Supraviețuiește și Înalță-te:
Gestionează sănătatea și rezistența porumbeilor tăi, devorează alimente pentru energie și angajează-te în acrobații aeriene. Poți supraviețui provocărilor din “Pigeon Simulator Survival” și să devii stăpânul escapadelor cu pene?

Disponibilitate:
Pregătește-te pentru sosirea mult așteptată a “Pigeon Simulator Survival” pe Playstation pe 5 ianuarie. Fii martor la lansarea acestui joc palpitant și hazliu, care promite să aducă distracția aviară direct în confortul casei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *