Știri

Phil Spencer confirmă angajaților Microsoft că Xbox va continua să producă console

În mijlocul speculațiilor privind viitorul consolei Xbox, șeful diviziei Xbox, Phil Spencer, le-a transmis angajaților Microsoft că intenționează să continue producția de console.

Cu toate că viitorul consolei Xbox rămâne incert, Phil Spencer a adus liniște în cadrul companiei prin asigurarea angajaților că Xbox-ul va continua să fie parte integrantă a strategiei Microsoft, care include o varietate de dispozitive.

Deși detalii specifice despre strategia viitoare a Xbox-ului nu au fost dezvăluite în întregime, declarația lui Spencer indică faptul că Microsoft are în continuare în plan să dezvolte și să lanseze noi console Xbox.

În contextul unor rapoarte care sugerează că unele titluri exclusive Xbox, precum Hi-Fi Rush, Starfield și Indiana Jones and the Great Circle, ar putea fi disponibile și pe alte platforme, fanii Xbox s-au arătat îngrijorați cu privire la direcția viitoare a companiei.

Cu toate acestea, abordând aceste speculații, Phil Spencer a promis săptămâna viitoare un eveniment de actualizare a afacerii, în cadrul căruia va împărtăși “mai multe detalii” despre “viziunea noastră pentru viitorul Xbox”.

Schimbul de strategie către o abordare “jucați oriunde” pentru jocuri, care include accesul la jocuri pe Xbox, PC, telefon și prin cloud, sugerează că Microsoft ar putea lua în considerare extinderea disponibilității titlurilor sale pe alte platforme.

În ciuda acestor posibile schimbări, ideea ca Xbox să nu mai producă console ar reprezenta o modificare semnificativă a peisajului consolelor de jocuri video. Totuși, fanii așteaptă cu interes să afle mai multe detalii de la Phil Spencer și echipa sa în săptămânile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *