Știri

Phil Spencer anunță că nu vor exista adăugări surpriză Activision Blizzard pe Xbox Game Pass anul acesta

În urma achiziției oficiale a ActiBlizz de către Microsoft, jucătorii au fost curioși cu privire la momentul în care titlurile acestui gigant al industriei vor fi adăugate la Xbox Game Pass. Phil Spencer, șeful Xbox, a oferit clarificări cu privire la această chestiune într-un recent podcast oficial Xbox.

Phil Spencer a declarat că nu trebuie să ne așteptăm la adăugarea de jocuri surpriză de la Activision Blizzard pe Xbox Game Pass înainte de sfârșitul acestui an. Cu alte cuvinte, nu vor exista “sărbători secrete” legate de această achiziție în săptămânile rămase din 2023, iar nu se așteaptă să vedem titluri din acest portofoliu adăugate la Game Pass până în 2024.

Acest lucru este diferit de modul în care s-au desfășurat adăugările de jocuri Bethesda la Game Pass după achiziționarea Zenimax Media în 2021. Phil Spencer a menționat că, de data aceasta, procesul a fost mai lent din cauza necesității de reglementare și a incertitudinii legate de această tranzacție.

Se pare că Activision Blizzard King are în plan să-și adauge jocurile la Xbox Game Pass în 2024, așa cum a sugerat un tweet de la contul oficial al companiei. Cu toate acestea, Phil Spencer a subliniat că această achiziție este pe termen lung și că Microsoft este entuziasmat de viitor. Spencer a subliniat faptul că, deși nu au fost adăugate imediat jocuri Activision Blizzard la Game Pass, sunt încântați de ceea ce aduce viitorul în această privință.

În concluzie, Phil Spencer a subliniat că Microsoft dorește să fie un “mare custode” al conținutului și să aibă grijă de amintirile și conținutul de pe platforme diferite, menținând în același timp integritatea și calitatea jocurilor adăugate la Xbox Game Pass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *