Lansări

Phantom Abyss iese din acces anticipat pe 25 ianuarie

După aproape doi ani și jumătate de la lansarea sa în acces anticipat pe Steam, Phantom Abyss, dezvoltat de Team WIBY și publicat de Devolver Digital, se pregătește să iasă din stadiul de acces anticipat. Lansarea completă (versiunea 1.0) a acestui joc roguelike multiplayer asincron este programată pentru 25 ianuarie.

Una dintre caracteristicile majore ale versiunii 1.0 va fi modul Aventură revizuit. Acest mod va permite jucătorilor să aleagă dintre mai multe temple de explorat, fiecare având propriile biciuri, relicve și provocări unice. Modul clasic a fost, de asemenea, renumit și va fi acum cunoscut sub numele de Abyss Mode. În acest mod, jucătorii multiplayer vor trebui să intre într-un templu, să depășească toate provocările și obstacolele, și să colecteze relicva, iar doar un singur jucător va ieși învingător.

Pe lângă aceste actualizări, versiunea 1.0 va introduce modificări la funcționarea biciurilor. Abilitățile acestora vor fi acum deblocate prin provocările de participare ale jucătorilor, iar biciurile nu vor mai purta blesteme. De asemenea, ele vor fi deblocate prin modul Aventură.

Phantom Abyss a avut o primire pozitivă în comunitatea de jucători și această tranziție către versiunea 1.0 aduce îmbunătățiri semnificative și noi elemente pentru a menține entuziasmul jucătorilor. Jocul este momentan disponibil pe PC și Xbox Series X/S, iar detaliile privind o posibilă versiune pentru PS5 rămân deocamdată necunoscute. Cu toate acestea, lansarea completă marchează un pas important în evoluția acestui titlu captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *