Trailere

Phantom Abyss iese din acces anticipat: disponibil acum pe Xbox Series X/S și PC

Jocul multiplayer asincron Phantom Abyss, dezvoltat de echipa WIBY, a părăsit faza de acces anticipat odată cu lansarea versiunii 1.0. Disponibil acum pe Xbox Series X/S și PC, titlul aduce o serie de noutăți menite să ofere o experiență îmbunătățită jucătorilor.

În Phantom Abyss, fiecare jucător este un explorator înarmat cu un bici de încredere, alergând prin temple generate procedural pentru a descoperi relicve și comori. Cu o singură șansă la a parcurge un templu, riscul adăugat de posibila pierdere definitivă în caz de eșec adaugă un element captivant jocului. Fantomele altor jucători pot oferi îndrumări valoroase în timpul aventurilor.

Versiunea 1.0 aduce modificări semnificative, inclusiv transformarea modului Aventură, care acum oferă o gamă variată de temple cu biciuri fixe, relicve și provocări. Modul Clasic a fost înlocuit de Modul Abyss, în care jucătorii își propun să elibereze cele patru zone pentru a ajunge la final. Un aspect interesant este că doar un jucător are permisiunea de a finaliza acest mod, adăugând o doză suplimentară de competitivitate. Biciul a suferit modificări, iar acum nu mai poartă blesteme. De asemenea, sunt disponibile diverse skin-uri pentru a fi deblocate prin provocări.

Phantom Abyss continuă să ofere o experiență captivantă și inovatoare, iar versiunea 1.0 aduce noi elemente pentru a ține jucătorii conectați și motivați să exploreze templele periculoase generate procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *