Trailere

Personajele legendare „Resident Evil” se alătură jocului „State of Survival” pentru PC și mobil

FunPlus, una dintre cele mai mari companii independente de jocuri din lume, a anunțat o colaborare senzațională cu Capcom, celebrul franciză „Resident Evil”, aducând astfel lumea iconica a „Resident Evil” în universul „State of Survival”. Această colaborare specială aduce atmosfera globală și personajele indrăgite din seria „Resident Evil” în jocul „State of Survival”, oferind jucătorilor o experiență de joc remarcabilă în lupta împotriva răului.

Această colaborare mult așteptată începe în timpul sezonului de Halloween, pe 27 octombrie, și se va desfășura în două faze. Prima fază se va concentra pe „Resident Evil Village”, iar a doua fază, care debutează la 1 decembrie, se va concentra pe „Resident Evil 4 (2023)”.

În prima fază a acestei colaborări captivante, jucătorii din „State of Survival” se vor alătura eroilor legendarilor „Resident Evil”, inclusiv icnonicul Chris Redfield și temutul Lady Dimitrescu. În lumea „State of Survival”, o ciupercă mortală numită RA13, creată de GigaCorp, a devastat planeta, aducând cu ea mutanți amenințători. Echipa de eroi a jocului, condusă de Sarge și Becca, se va confrunta cu această nouă amenințare, alături de personajele „Resident Evil”.

În a doua fază a colaborării cu „Resident Evil 4 (2023)”, jucătorii vor avea ocazia de a întâlni doi noi eroi, Leon S. Kennedy și Ada Wong. Prin această colaborare, jucătorii vor putea debloca eroi jucabili din „Resident Evil”, skin-uri tematice HQ, decorațiuni pentru așezarea lor și cadre pentru avataruri, oferindu-le o experiență unică în acest eveniment crossover.

Această colaborare extinde lista de eroi jucabili în „State of Survival”, adăugând nume cunoscute din alte IP-uri, cum ar fi Daryl Dixon din „The Walking Dead” și Joker din „DC”. Prin parteneriate cu francize emblematice precum „Resident Evil”, FunPlus își extinde orizonturile jocurilor mobile, oferindu-le jucătorilor o experiență captivantă.

Jucătorii sunt invitați să se pregătească pentru o aventură de neuitat, deoarece FunPlus și Capcom aduc atmosfera „Resident Evil” în „State of Survival”. Urmează cu atenție pentru mai multe actualizări și pregătește-te să lupți împotriva răului care te așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *