Trailere

Persona 3 Reload dezvăluie filmul de deschidere și melodia „Full Moon Full Life”

Atlus a lansat un captivant trailer pentru Persona 3 Reload, oferind o privire la filmul animat de deschidere al viitorului remake. Noul material prezintă protagonistul Makoto Yuki și membrii echipei SEES în diverse situații, de la viața lor de zi cu zi la lupta împotriva Umbrelor.

Filmul de deschidere este însoțit de melodia „Full Moon Full Life”, interpretată în mod vibrant și captivant de către personaje. Trailerul oferă o combinație de momente emoționante și secvențe de acțiune, capturând esența aventurii din Persona 3 Reload.

Persona 3 Reload este bazat pe jocul de rol clasic din 2004, cu protagonistul care se alătură liceului Gekkoukan și intră într-o confruntare mistică numită Ora întunecată. Alături de Echipa Specializată de Execuție Extracurriculară (SEES), protagonistul explorează Tartarus, un turn misterios, pentru a înfrunta Umbrele și a pune capăt Orei întunecate.

Deși Persona 3 Reload include doar câteva elemente din Persona 3 FES, fanii pot anticipa o experiență remasterizată și îmbunătățită a acestei povești captivante. Lansarea este programată pentru 2 februarie și va fi disponibilă pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One și PC. Jucătorii care au abonament Game Pass vor putea bucura de joc încă de la lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *