Știri

Perioada de beta închisă pentru Synduality Echo of Ada a fost anunțată pentru 28 martie

Bandai Namco dezvăluie oportunitatea de a încerca jocul înainte de lansare.

În timp ce data oficială de lansare pentru Synduality Echo of Ada nu este încă confirmată, editorul Bandai Namco a anunțat că o versiune beta închisă va fi disponibilă pentru jucători între 28 martie și 1 aprilie. Această versiune beta va fi accesibilă pe Xbox Series X/S, PS5 și PC prin intermediul platformei Steam, iar înregistrările pentru participare sunt deja deschise.

Povestea jocului are loc într-un viitor distopic, în anul 2222, după un eveniment catastrofic cunoscut sub numele de „Lacrimile Lunii Noi”. În acest peisaj apocaliptic, oamenii trăiesc în orașul Amasia și se bazează pe resurse precum cristalele AO pentru a supraviețui. Pentru a colecta aceste resurse, Drifters sunt trimiși în meciuri Cradle Coffin, având alături însoțitori AI numiți Mag pentru a-i ghida.

Synduality Echo of Ada este un joc PvEvP, permițând jucătorilor să interacționeze între ei în sălbăticie, fie să colaboreze, fie să se confrunte. În cadrul beta închis, jucătorii vor putea experimenta elemente precum sortarea, meșteșugirea, un magazin de articole și o varietate de cereri și misiuni, precum și personalizarea de bază a personajelor și a Magus-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *