Știri

Pentiment confirmat pentru Nintendo Switch, lansare pe 22 februarie

Obsidian Entertainment aduce aventura sa captivantă, “Pentiment”, pe Nintendo Switch, confirmând astfel zvonurile care circulau deja printre comunitatea de jucători. Anunțul oficial a fost făcut în cadrul recentului eveniment Nintendo Direct: Partner Showcase, iar lansarea este programată pentru data de 22 februarie.

“Pentiment” este un RPG de aventură cu defilare laterală, care ne poartă înapoi în secolul al XVI-lea, în Bavaria Superioară. Jucătorii preiau controlul artistului Andreas Maler și se angajează într-o serie de investigații pentru a dezlega misterul unor crime sinistre. Colectarea de dovezi și mărturii este esențială pentru descoperirea adevărului și pentru rezolvarea fiecărui mister într-un mod unic.

Jocul promite o experiență captivantă, în care fiecare decizie și aptitudine alesă de jucător influențează cursul evenimentelor și rezultatul final al povestirii. Cu un stil de artă distinctiv, inspirat din estetica secolului al XVI-lea, și o poveste profundă, “Pentiment” promite să ofere o experiență memorabilă pe Nintendo Switch.

Pentiment este deja disponibil pentru Xbox One, Xbox Series X/S și PC, iar acum va fi adus și pe Nintendo Switch pentru a bucura și mai mulți jucători. Fanii RPG-urilor și ai aventurilor captivante vor fi încântați să exploreze lumea bogată și plină de mister a lui “Pentiment” chiar de pe consolele lor Nintendo Switch.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *