Știri

Path of Exile 2 Early Access va veni la sfârșitul lui 2024, Endgame include peste 100 de hărți

Fanii RPG-urilor de acțiune au motive de bucurie, deoarece Grinding Gear Games a confirmat că Path of Exile 2 va fi disponibil în Early Access la sfârșitul anului 2024. Jocul va fi lansat simultan pe PS5, Xbox Series X/S și PC, oferind suport pentru cross-play și cross-progression. Acest anunț vine ca o surpriză, având în vedere că Path of Exile 2 nu a fost printre titlurile foarte așteptate la recentele evenimente de gaming.

Deși dezvoltatorii nu au oferit o fereastră de lansare exactă după întârzierea beta închisă, blogul PlayStation a dezvăluit detalii interesante despre conținutul jocului. Path of Exile 2 va include peste 100 de hărți în endgame, fiecare având un șef unic. Acest număr impresionant reflectă angajamentul Grinding Gear Games de a oferi o experiență de joc bogată și variată.

Pe lângă numărul mare de hărți, dezvoltatorii au investit semnificativ în crearea unor șefi extrem de provocatori, care vor testa abilitățile jucătorilor. Deși nu este clar dacă numărul total de hărți include și șefii de final de joc, mai multe detalii urmează să fie dezvăluite în perioada următoare.

Un alt aspect notabil al Path of Exile 2 este suportul pentru cooperarea pe canapea pe console, alături de progresia încrucișată și jocul pe mai multe platforme. Aceste funcții vor permite jucătorilor să își continue aventurile indiferent de platforma pe care joacă, oferind o flexibilitate mai mare și o experiență de joc continuă.

Path of Exile 2 promite să aducă o nouă dimensiune universului deja bine stabilit, oferind jucătorilor o provocare semnificativă și un conținut vast de explorat. Fanii seriei și noii veniți deopotrivă pot aștepta cu nerăbdare lansarea Early Access la sfârșitul anului 2024, pentru a experimenta noile aventuri și provocări oferite de acest titlu promițător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *