Știri

Patch-ul Champions pentru Overwatch 2 Sezonul 9 va necesita 38 GB de spațiu liber

Jucătorii care nu au spațiul necesar pot dezinstala titlul și reinstalează atunci când corecția va fi disponibilă pe 13 februarie.

Sezonul 9 din Overwatch 2, intitulat Champions, sosește pe 13 februarie, aducând cu sine o reluare extinsă a jocului competitiv și schimbări radicale de echilibru. Acesta va include și un patch „rebase”, care va consolida patch-urile anterioare, asigurându-se că dimensiunea generală a instalării nu este prea umflată.

După cum a subliniat de către managerul comunității Kaedi pe forumurile Blizzard, jucătorii vor avea nevoie de „până la 38 GB de spațiu liber pe sistemul tău atunci când fac actualizarea”. Cei care nu au spațiul necesar pot dezinstala și reinstala jocul după ce patch-ul este disponibil.

Overwatch 2 Sezonul 9: Champions va fi disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS4, PC și Nintendo Switch. Modificările la Jocul Competitiv includ monitorizarea progresului rangului dvs. în timp real, o resetare la clasamente, revenirea potrivirilor de plasare și multe altele. De asemenea, include un nou eveniment cooperativ pe timp limitat, Cosmic Crisis, și un Battle Pass care aduce un nou aspect mitic, Ancient Caller Moria.

Alte conținuturi viitoare includ Gauntlet, un nou mod Hero Mastery pe 12 martie, în care jucătorii apără turnurile împotriva valurilor de roboți. Un eveniment de colaborare Cowboy Bebop este tachinat și pentru mijlocul sezonului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *