Știri

Parcel Corps programat pentru lansare pe 3 septembrie

Parcel Corps, jocul de parkour cu biciclete și livrare, a stabilit data oficială de lansare pentru 3 septembrie 2024. Această confirmare a venit în urma unor discuții filosofice despre natura artei dintre dezvoltatorul Billy Goat Entertainment și editorul Secret Mode. Ambele părți au ajuns la un consens, stabilind că jocul lor este complet și pregătit pentru livrare.

Anunțul oficial a fost făcut la Future Games Show Summer Showcase, unde a fost prezentat și un nou trailer captivant. Trailerul oferă o privire în mediile neexplorate până acum și prezintă câțiva dintre proprietarii de afaceri colorați pentru care jucătorii vor livra, de la doamne în vârstă îmbrăcate în ceainice gigantice până la vânzători de pește distinctivi.

În plus, fanii nerăbdători pot experimenta deja Parcel Corps prin intermediul unui demo gratuit disponibil pe Steam. În acest demo, jucătorii pot intra în pielea unuia dintre cei nouă curieri de biciclete și pot încerca diverse misiuni de livrare, demonstrându-și abilitățile de parkour și ciclism.

Parcel Corps promite o experiență captivantă plină de personaje excentrice, satiră acută și condiții de muncă pline de provocări. Jocul va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X|S începând cu 3 septembrie 2024. Asigurați-vă că sunteți pregătit să pedalați prin aventura vieții voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *