Știri

Palworld, jocul ‘Pokemon cu arme’, va fi disponibil în acces anticipat pe Game Pass și Xbox

Pocketpair, dezvoltatorul jocului Palworld, a anunțat că titlul de supraviețuire va fi lansat în acces anticipat pe 19 ianuarie, nu doar pe Steam pentru PC, ci și pe Game Pass pentru Xbox One și Xbox Series X/S. Descriindu-l ca pe un “Pokemon with Guns,” Palworld promite peste 100 de prieteni, peste 70 de tipuri de clădiri și peste 350 de obiecte pentru explorare, bătălii și crafting.

Sistemele de bază ale jocului, cum ar fi bătăliile, explorarea, construcția și crafting-ul, sunt complete, iar accesul anticipat este programat să dureze “cel puțin un an.” Dezvoltatorul promite îmbunătățiri constante, conținut nou și modificări pe parcursul perioadei de acces anticipat.

Versiunea completă a jocului va include ajustări de echilibru, temnițe, noi prieteni, zone, clădiri și elemente pentru a îmbunătăți experiența de supraviețuire. Prețul Palworld ar putea crește odată cu lansarea oficială, iar dezvoltatorii vor lua în considerare extinderea accesului anticipat, în funcție de progresul dezvoltării și feedback-ul comunității. Se așteaptă cu interes lansarea și evoluția jocului în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *