Știri

Palworld depășește 4 milioane de vânzări în doar 3 zile de la lansare

Palworld, dezvoltat de Pocketpair, continuă să impresioneze, acumulând peste patru milioane de exemplare vândute în doar trei zile de la lansarea în acces anticipat pentru PC și Xbox Series X/S. După ce a atins trei milioane de vânzări în primele 40 de ore, titlul de aventură de supraviețuire și artizanat își menține popularitatea, raportând recent vânzări de 86.000 de unități pe oră.

Pocketpair a subliniat această performanță remarcabilă pe Twitter, evidențiind creșterea constantă a momentului. Cu aceste cifre de vânzări impresionante, există speranțe că Palworld va atinge curând pragul de cinci milioane de exemplare vândute.

Pe lângă succesul comercial, Palworld a atras și un număr semnificativ de jucători, depășind un milion de utilizatori concurrenti pe Steam. Cu peste 1.2 milioane de jucători, Palworld nu doar domină actualmente platforma în ceea ce privește popularitatea, dar devine și cel mai vândut joc în această perioadă, depășind titani precum Dota 2 și Counter-Strike 2.

Pentru o analiză detaliată a jocului Palworld, vă invităm să consultați recenzia noastră. Echipa Pocketpair lucrează intens la dezvoltarea ulterioară a jocului, pregătindu-se să aducă îmbunătățiri semnificative, inclusiv modul PvP, jocul încrucișat și multe altele. Accesul timpuriu este estimat să dureze aproximativ un an, așadar comunitatea jucătorilor poate anticipa noi actualizări și caracteristici în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *