Știri

Palworld Arena primește primul teaser

La aproximativ o săptămână după lansarea primului său boss de raid în Palworld, Pocketpair a apărut în cadrul vitrinei Triple-i Initiative pentru a tachina următoarea actualizare mare. Este Arena, unde jucătorii se pot lupta cu prietenii celuilalt într-o luptă până la moarte figurativă. Din fericire, jucătorii nu vor trebui să aștepte prea mult, deoarece Arena se va lansa anul acesta.

Pe baza scurtului teaser, jucătorii pot aparent să trimită trei prieteni pe teren, înfruntându-se cu un singur alt antrenor. În timp ce prietenii tăi se luptă, poți oferi foc de sprijin. Nu se știe dacă învingerea antrenorului rival va avea ca rezultat o victorie, cum ar fi modul în care jucătorul moare duce la bătălii pierdute, indiferent de câți prieteni rămân.

Sperăm că vom primi mai multe detalii și o dată concretă de lansare mai curând decât mai târziu. Palworld este disponibil pentru PC, Xbox One și Xbox Series X/S. Consultați recenzia noastră aici. O eroare cu platformele Xbox face ca datele de salvare multiplayer din versiunile mai vechi să se încarce incorect, dar dezvoltatorul lucrează la o remediere. Mergeți aici pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *