Știri

Palworld a vândut peste un milion de exemplare în doar opt ore

Jocul Palworld, denumit “Pokemon cu Arme”, a atins un succes remarcabil prin vânzarea a peste 1 milion de exemplare în doar opt ore de la lansare. Lansat pe platforma Steam, jocul a atras un număr impresionant de 344.662 de jucători concurenți, cu un vârf de 370.128 în prima zi.

Cu o premisă unică, Palworld permite jucătorilor să trăiască alături de creaturi misterioase numite Pals. Acești Pals, peste 100 la număr, pot fi prindeți și folosiți pentru a îmbunătăți aventura jucătorilor. Jocul aduce elemente de luptă, agricultură și construcție, oferind o experiență complexă și variată.

Cu toate acestea, succesul rapid a adus și provocări, cum ar fi servere instabile și probleme de conexiune pentru unii jucători. Pocketpair, dezvoltatorul jocului, lucrează pentru a rezolva aceste probleme și a asigura o experiență mai stabilă.

În Palworld, jucătorii pot alege să conviețuiască pașnic cu Pals, să-i folosească în luptă sau să îi vândă. Jocul aduce elemente de supraviețuire, unde hrana este rară, iar alegerile dificile, precum să-ți mănânci proprii prieteni, sunt necesare pentru a supraviețui.

Cu caracteristici precum reproducerea, sanctuarele pentru prinderea prietenilor rari și multiplayer-ul, Palworld a atras atenția jucătorilor de la lansare. Cu perspective viitoare pentru PvP și extinderea numărului maxim de jucători pe server, succesul jocului pare să continue.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *