Lansări

Pacific Drive este acum disponibil pentru PS5 și PC

Jocul de supraviețuire de drum-light vede jucătorii încercând să evadeze din Zona Olimpică de Excludere și Anomaliile acesteia în timp ce dezgroapă misterele acesteia.

Pacific Drive de la Ironwood Studios este disponibil acum pe PS5 și PC din întreaga lume, oferind un amestec de mecanică realistă de conducere, supraviețuire și rogue-lite cu un cadru supranatural.

Începeți cu jucătorii care conduc lejer prin nord-vestul Pacificului, ajungând în cele din urmă pe zidurile impunătoare ale Zonei Olimpice de Excludere. O teleportare forțată și o luptă pentru a scăpa de elementele mai târziu și aveți un break inofensiv de explorat. După ce interacționează cu diferite personaje, jucătorii trebuie să își pună la cale evadarea din zonă în timp ce învață mai multe despre misterele acesteia.

Puteți planifica călătorii și strânge materiale pentru a crea planuri cu Stația de fabricație, îmbunătățind vehiculul în diferite moduri. Se pot manifesta, de asemenea, ciudatenii, schimbându-ți călătoria în moduri diferite, iar jucătorii trebuie să țină cont de împrejurimile lor pentru a evita Anomaliile periculoase care circulă în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *