Știri

Pacific Drive – ediția fizică Deluxe a fost confirmată și se va lansa pe 9 aprilie

Ironwood Studios a confirmat lansarea ediției fizice Deluxe a jocului Pacific Drive pentru PS5 pe 9 aprilie, oferind jucătorilor o experiență de supraviețuire la volan într-un format fizic de lux. Această versiune specială va fi distribuită de Maximum Games și vine la câteva săptămâni după lansarea jocului pe 22 februarie.

Pachetul ediției fizice Deluxe nu numai că include o copie a jocului, dar adaugă și elemente exclusive pentru colecționari. Printre acestea se numără o husă ediție Deluxe, o husă reversibilă pentru cutia fizică a jocului, trei cărți de artă captivante, un pachet cosmetic în joc pentru break și un jurnal de călătorie bogat în detalii cu 24 de pagini.

Pentru fanii care apreciază tangibilitatea și aspectul colecționabil, această ediție fizică Deluxe oferă o oportunitate de a se bucura de Pacific Drive într-un mod special. În plus față de provocările de supraviețuire la volan, jucătorii vor avea acum și avantajul de a se bucura de conținutul fizic și artistic oferit în această ediție de colecție.

Lansarea ediției fizice Deluxe adaugă un element suplimentar de așteptare pentru cei care aleg să achiziționeze varianta fizică a jocului, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de toate beneficiile oferite de această ediție specială la începutul lunii aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *