Știri

Pachetul de expansiune Fast & Furious pentru Hot Wheels Unleashed™ 2 – Turbocharged acum disponibil

Hot Wheels Unleashed™ 2 – Turbocharged aduce un val de conținut nou din Fast & Furious Saga, într-o colaborare de excepție cu Universal Products & Experiences, prin lansarea pachetului de expansiune Fast & Furious. Acest pachet aduce în joc patru noi vehicule turbo și un mediu tematic care pot fi explorate începând de astăzi.

Printre noile adăugiri se numără emblematicul Dodge Charger R/T din 1970, care își face prezența pe pistă cu cadrul său musculos și poziția puternică. Alăturându-se acestuia este Nissan Skyline GT-R R34, renumit pentru tracțiunea sa integrală și turbo dublu. Fanii nostalgici vor fi încântați să vadă Mitsubishi Eclipse din 1995, mașina care a marcat intrarea lui O’Conner în lumea curselor underground. De asemenea, pachetul include și W Motors Lykan HyperSport, cu designurile sale futuriste și de lux.

În plus, pachetul de expansiune Fast & Furious introduce Dom’s Garage, un mediu mixt care include garajul lui Dom și curtea din spate, oferind jucătorilor o atmosferă autentică inspirată de una dintre cele mai iubite francize cinematografice din întreaga lume.

Mike DeLaet, Global Head of Digital Gaming la Mattel, a declarat: „Injectăm un impuls puternic de azot în colaborarea noastră cu Universal Products & Experiences prin aducerea mai multor mașini legendare din franciza Fast & Furious în Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged. Această expansiune cu o valoare octanică ridicată este amestecul perfect de viteză și stil, întruchipând esența iconică a ambelor mărci emblematice pentru ca fanii să se bucure.”

Pachetul de expansiune Fast & Furious este disponibil atât în Hot Wheels Unleashed™ 2 – Turbocharged Legendary Edition, cât și în Season Pass Vol 2, și poate fi achiziționat și separat pentru consolele de jocuri și PC. De asemenea, este inclus în abonamentul Xbox Game Pass pentru consola Xbox, PC și Xbox Cloud Gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *