Știri

Overwatch 2 și Porsche dezvăluie un crossover de lux: skin-uri inspirate de mașinile Porsche vin în Sezonul 10

Blizzard a dezvăluit că următorul eveniment major crossover din Overwatch 2 va aduce jucătorii în lumea luxului, în colaborare cu celebrul producător de mașini Porsche. Acest crossover va introduce skinuri de lux inspirate de modelele Porsche, care vor fi disponibile pentru colectare în joc.

Colaborarea dintre Overwatch 2 și Porsche va debuta în Sezonul 10 al jocului, care începe pe 9 aprilie. Unul dintre primele skinuri dezvăluite este un skin legendar pentru D.Va, inspirat de caracteristicile modelului Macan Electric de la Porsche. Acest skin va include elemente de design specifice mașinii, precum și alte adiții cosmetice care vor fi anunțate mai târziu.

Această colaborare este doar unul dintre numeroasele crossover-uri pe care Overwatch 2 le-a avut cu alte francize și branduri. De la anime-uri precum Cowboy Bebop și One-Punch Man, până la parteneriate cu producători de mașini de lux, jocul se străduiește să ofere jucătorilor o varietate de conținuturi interesante și inovatoare.

Porsche nu este străin de colaborările din industria jocurilor, având anterior parteneriate cu Microsoft pentru seria Forza și cu alți producători de hardware pentru a crea produse personalizate. Această colaborare cu Overwatch 2 reprezintă o continuare a angajamentului lor de a aduce lumea automobilelor de lux în lumea jocurilor.

În concluzie, crossover-ul între Overwatch 2 și Porsche nu este doar o oportunitate pentru jucători să-și personalizeze personajele preferate cu skinuri de lux, ci și o demonstrație a influenței semnificative pe care jocurile video o au în cultura populară și în industria de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *