Știri

Overwatch 2 primește primul său personaj samoan, Mauga

Blizzard a dezvăluit un nou erou pentru Overwatch 2 în timpul ceremoniei de deschidere a Blizzcon. Noul erou se numește Mauga și aduce cu el o prezență impresionantă în joc.

Mauga este un tanc din prima linie echipat cu două mitraliere masive, ceea ce îl face să pară absolut uriaș. Acest erou este capabil să se grăbească în primele linii ale unei lupte și să aducă distrugere pe scară largă. Cu abilitatea de a trage ambele sale arme de foc puternice, Mauga poate provoca daune uriașe la distanță scurtă, făcându-l potrivit pentru cei care preferă un stil de joc ofensiv.

Pe lângă puterea sa de foc, Mauga este înzestrat cu abilități precum “Unstoppable Charge,” care îi permite să se arunce rapid în inamici, și “Cage Fight,” cu care poate bloca inamicii din apropiere. Cu o personalitate bombastică și o inteligență deosebită, Mauga este cu siguranță un erou care va atrage atenția jucătorilor.

Pentru fanii pasionați de povestea Overwatch, Mauga a fost deja menționat în legătură cu alte personaje din univers. Este un moment special să-l vedem prinde viață în joc.

Blizzard a dezvăluit, de asemenea, planuri pentru viitorul Overwatch, cu o modalitate nouă de joc numită “Ciocnire” și o hartă renovată – Hanumoka. În plus, există tease despre doi eroi viitori care vor sosi în joc în anul următor: Venture și Space Ranger.

Pentru cei care sunt nerăbdători să încerce noutățile, Mauga poate fi jucat în Overwatch 2 pe parcursul weekendului, așa că jucătorii au ocazia să se familiarizeze cu acest nou erou înainte de lansarea oficială a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *