Știri

Overwatch 2 – Junker Queen, Widowmaker și Hanzo vor fi nerfuiți în Sezonul 5

Blizzard Entertainment pregătește nerf-uri pentru sezonul 5 al Overwatch 2, cu Junker Queen, Widowmaker și Hanzo fiind printre eroii afectați. Directorul jocului, Aaron Keller, a dezvăluit într-o postare recentă că Junker Queen a avut o creștere semnificativă a timpului de joc datorită îmbunătățirilor aduse vindecării sale. Drept urmare, costul Ultimate-ului ei va crește ușor, iar Commanding Shout va oferi doar 150 de puncte de viață temporare.

De asemenea, Lifeweaver va primi îmbunătățiri pentru vindecare și daune, împreună cu un hitbox mai mic și „schimbări ale calității vieții” pentru Petal Platform. De asemenea, va primi vindecare atunci când utilizează Life Grip. Mai multe detalii urmează să fie dezvăluite, iar modificări suplimentare vor fi aduse ambilor eroi “dacă este necesar” în viitor.

În ceea ce privește Widowmaker și Hanzo, daunele lui Widowmaker vor fi reduse la 40 până la 60 de metri față de 70 până la 100 de metri. De asemenea, reducerea daunelor scalare va fi de 50% în loc de 30%, dar nu va mai putea elimina eroi cu 200 de puncte de viață dintr-o singură lovitură la o distanță de peste 50 de metri.

Hanzo va primi și el un nerf pentru a preveni eliminarea eroilor cu 250 de puncte de viață, iar săgețile lui Sonic vor fi mai ușor de detectat de echipa inamică, pentru a reduce aparițiile surprinzătoare. Blizzard intenționează să elimine situațiile în care pare că uciderile au loc fără avertisment.

În final, controlul mulțimii va primi unele ajustări, deși nu va reveni la dominanță. În special, Endothermic Blaster al lui Mei va produce un efect de încetinire mai puternic timp de 1,5 secunde după acumularea unei anumite cantități. Grenada magnetică a lui Cassidy va încetini și reduce abilitățile de mișcare, dar va provoca mai puține daune. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în zilele următoare.