Știri

Overwatch 2 elimină temporar mașina de poliție de pe hartă în onoarea Lunii Mândriei

Overwatch 2 a făcut o modificare semnificativă în timpul sărbătorii Lunii Mândriei. Dezvoltatorul jocului a eliminat temporar o decorație de mașină de poliție de pe harta Midtown pentru a fi mai în ton cu spiritul evenimentului.

În mod normal, harta Midtown prezintă o mașină de poliție de stat parcată lângă un semafor. Cu toate acestea, în versiunea Pride a hărții, mașina de poliție a fost înlocuită cu un minivan colorat cu confetti curcubeu.

Această schimbare subtilă a fost foarte apreciată de mulți fani LGBTQ+ ai jocului, care au văzut-o ca o recunoaștere a mișcărilor pentru drepturile homosexualilor și o expresie a sprijinului pentru comunitatea LGBTQ+.

Deși unii fani au remarcat ironia că jocul are personaje jucabile care pot fi considerate polițiști, Overwatch 2 a luat în considerare feedback-ul comunității și a făcut această modificare temporară pentru a respecta semnificația Lunii Mândriei.

Sărbătoarea Overwatch 2 Pride se va desfășura pe tot parcursul lunii iunie, oferind jucătorilor o colecție impresionantă de cosmetice gratuite și alte surprize legate de eveniment. Această inițiativă demonstrează angajamentul dezvoltatorilor de a promova diversitatea și inclusivitatea în lumea jocurilor video.

Overwatch 2 este disponibil pe diferite platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S, oferind tuturor jucătorilor oportunitatea de a se bucura de această sărbătoare și de a sprijini valorile Lunii Mândriei.