Trailere

Overwatch 2 dezvăluie skin-urile Cowboy Bebop

Blizzard Entertainment aduce universul Cowboy Bebop în Overwatch 2 cu o serie de noi skin-uri spectaculoase pentru personajele populare din joc. Într-un trailer recent lansat, Cassidy, Sombra, Mauga și Ashe își iau forma personajelor din celebrul serial anime Cowboy Bebop.

Spike Spiegel este reprezentat de Cassidy, în timp ce Ashe preia rolul lui Faye Valentine, iar Sombra își asumă identitatea lui Ed. Jet Black este reprezentat de Mauga, iar Wrecking Ball devine Ein. Skin-ul lui Wrecking Ball poate fi obținut gratuit prin finalizarea provocărilor din joc.

Deși asemănarea cu personajele din seria anime poate să nu fie perfectă în toate aspectele, stilul trailerului este inconfundabil și va aduce cu siguranță un plus de excitație fanilor Overwatch.

Aceste skin-uri de colaborare vor fi disponibile pentru toți jucătorii începând cu ziua următoare și ar trebui să poată fi achiziționate prin magazinul din joc folosind Overwatch Coins. În plus, un patch de echilibru este pe cale să fie lansat în mijlocul sezonului, care va aduce nerf-uri pentru vindecarea pasivă a rolului Damage și îmbunătățiri pentru Mauga, Ana, Doomfist și Lifeweaver. Vă îndemnăm să rămâneți conectați pentru toate detaliile atunci când notele patch-urilor vor fi disponibile.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *