Trailere

Overwatch 2 dezvăluie povestea originii lui Mauga

Blizzard, dezvoltatorul faimosului joc de împușcături la persoana întâi Overwatch 2, a dezvăluit recent povestea de origine a eroului Tank Mauga, adăugat recent în joc. Această dezvăluire a avut loc la BlizzCon 2023, evenimentul care a stârnit entuziasm în rândul fanilor.

Un nou trailer prezentat la eveniment a arătat povestea cum Mauga a devenit un erou Tank și a oferit detalii despre activitățile sale anterioare cu organizația Talon. Fanii au fost nerăbdători să afle mai multe despre Mauga încă de la apariția sa în nuvela Baptiste, iar dezvăluirea sa oficială a intensificat și mai mult interesul.

Mauga, eroul Tank din Overwatch 2, este echipat cu două chaingun-uri specializate: unul pentru daune incendiare și altul pentru precizie, oferind o varietate de opțiuni tactice. Abilitatea supremă a lui Mauga, denumită “Cage Fight,” îi permite să prindă adversarii într-un inel de luptă cilindric.

Povestea lui Mauga dezvăluie că el este o figură formidabilă din Samoa, care deseori își ascunde inteligența în spatele unei aparențe de “brută mare proastă.” Trecutul său este strâns legat de organizația Talon, unde a colaborat cu eroul de sprijin Baptiste. Cei doi au realizat numeroase misiuni împreună, iar Mauga l-a numit pe Baptiste “cel mai bun medic din Talon.”

Filmul povestirii originii lui Mauga îl prezintă relaxându-se pe o navă, apoi reflectând asupra trecutului său zbuciumat și a momentelor în care și-a pierdut controlul. Cu toate acestea, își găsește o nouă perspectivă asupra vieții, începe să prețuiască îngrijirea de sine și să construiască legături cu prietenii. Filmul include și flashbacks care arată partea nemiloasă a lui Mauga și relația sa cu membrii Talon.

La final, filmul îl prezintă pe Mauga din Overwatch 2 invitând spectatorii să se alăture distracției.

Blizzard a oferit și câteva sfaturi pentru a contracara jocul lui Mauga. D.Va și Sigma sunt recomandați pentru a contracara eroul Tank datorită abilităților lor de a intercepta proiectilele chaingun ale lui Mauga și de a împiedica vindecarea sa prin pasivul Berserker.

Cu această dezvăluire, Mauga devine un personaj cu o poveste bogată și complexă în universul Overwatch 2, oferind jucătorilor și fanilor mai multe detalii despre eroul Tank și aventurile sale cu Talon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *