Știri

Overwatch 2 anunță colaborarea cu grupul de K-pop LE SSERAFIM pentru 1 noiembrie

Blizzard Entertainment a dezvăluit că următoarea mare colaborare pentru Overwatch 2 va fi cu grupul de K-pop LE SSERAFIM și va avea loc pe 1 noiembrie. Această colaborare aduce în joc un mod de joc inspirat de grup și articole speciale, cum ar fi skin-uri legendare. Mai multe detalii despre această colaborare urmează să fie dezvăluite pe 30 octombrie.

Deși la prima vedere, această colaborare ar putea părea ciudată, LE SSERAFIM va cânta live la BlizzCon 2023 pe 4 noiembrie în Arena BlizzCon, unde vor interpreta Perfect Night, noul lor single. De asemenea, videoclipul muzical pentru acest single va debuta pe 26 octombrie la 21:00 PDT, iar fanii Overwatch se așteaptă la posibile referințe sau elemente legate de joc în acest videoclip.

Aceasta nu este singura colaborare notabilă pentru Overwatch 2 în ultima vreme. Jocul se află în mijlocul sezonului 7: Rise of Darkness, care a adus o colaborare cu Diablo 4 prin evenimentul Trials of Sanctuary. Acest mod co-op PvE permite jucătorilor să aleagă dintre șase personaje diferite, reprezentând clase și personaje din universul Diablo, pentru a lupta împotriva forțelor lui Lilith Moira.

Cu această colaborare cu LE SSERAFIM, Overwatch 2 continuă să aducă noi și inovatoare conținuturi în lumea sa, pregătindu-se să încânte fanii jocului cu moduri de joc unice și colaborări surprinzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *