Știri

Overwatch 2 abordează controversele legate de prețurile Lilith Moira

Directorul jocului Overwatch 2, Aaron Keller, a abordat recent controversele legate de prețurile skin-ului Lilith Moira și al altor skin-uri din sezonul 7. Sezonul 7, numit “Rise of Darkness,” a adus o serie de produse cosmetice tematice de Halloween, inclusiv skin-uri crossover din Diablo 4. Cu toate acestea, jucătorii s-au arătat nemulțumiți de faptul că Lilith Moira și Inarius Pharah, două dintre cele mai dorite skin-uri, erau disponibile doar în pachetul Ultimate Battle Pass, care costa 40 USD, și nu puteau fi obținute în alt mod.

Într-o declarație referitoare la acest aspect, directorul jocului, Aaron Keller, a recunoscut nemulțumirea comunității și a promis că echipa va oferi mai multe modalități de a obține skin-uri populare în viitor, precum Lilith Moira și Inarius Pharah. El a menționat că pachetul Ultimate Battle Pass cu skin-uri legendare va continua să fie vândut în fiecare sezon, dar lecția învățată din această controversă este să ofere jucătorilor opțiuni variate pentru a achiziționa skin-uri populare.

Interesant de menționat este că Lilith Moira poate fi achiziționată individual în țări precum Brazilia, unde este ilegal să vinzi astfel de articole exclusiv în pachete. Overwatch 2 ia în considerare posibilitatea de a vinde skin-uri similare separat în viitor pentru a evita controversele, chiar dacă nu există legi similare în Statele Unite.

În aceeași postare pe blog, Aaron Keller a dezvăluit că echipa se uită la Battle Pass și că schimbările în acest sistem reprezintă o prioritate. Ei lucrează la o “nouă interpretare” a Battle Pass-ului și jucătorii pot aștepta să audă mai multe despre aceasta începând cu anul viitor.

Overwatch 2 va sări peste următorul său mesaj bi-săptămânal de dezvoltator din cauza BlizzCon, care se desfășoară în aceeași săptămână. La convenția Blizzard, sunt așteptate dezvăluiri importante legate de joc, inclusiv renovări la competiție și detalii despre următorul erou de tip tanc din Overwatch 2.

Overwatch 2 este disponibil pe mai multe platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *