Știri

Outward 2 a fost anunțat – continuarea RPG-ului cooperativ oferă o lume deschisă și mult conținut nou

Dezvoltatorul și editorul Nine Dots Studio au dezvăluit cu mândrie continuarea RPG-ului său cooperativ, Outward, sub numele de Outward 2. Anunțul a fost însoțit de un trailer nou, care oferă o privire asupra acestui nou capitol în aventurile fascinante din lumea deschisă a lui Outward.

Outward 2 urmează să pășească pe urmele predecesorului său, oferind o lume deschisă provocatoare și explorabilă, alături de opțiuni de cooperare locală și online pentru jucători. Comparativ cu originalul Outward, acest nou titlu promite o îmbunătățire generală a imaginii, împreună cu o cantitate mai mare de conținut, inclusiv noi întâlniri non-luptă, cicluri de zi/noapte și variații de vreme, precum și o prezență mai bogată a NPC-urilor active.

O serie de îmbunătățiri majore vor fi aduse și mecanicilor de joc. Outward 2 va oferi instrumente îmbunătățite de creare a personajelor, un nou arbore de exerciții pentru progresie și misiuni menite să ajute la deblocarea de noi îmbunătățiri și abilități. Sistemul de luptă va fi de asemenea revizuit, promițând atacuri mai receptive și adăugarea de manevre duale pentru a diversifica experiența de luptă.

Chiar dacă data de lansare a jocului nu a fost încă anunțată, pagina sa de Steam indică faptul că Outward 2 va fi disponibil pentru PC și console. Jocul va permite atât jocul solo, cât și cooperarea online și pe ecran divizat, oferind astfel o varietate de moduri de a experimenta această aventură epică în lumea lui Outward.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *