Știri

OutRage: Fight Fest a anunțat data de lansare

OutRage: Fight Fest, primul Mega-Brawler cu 16 jucători din lume, își va face debutul pe Steam începând cu data de 16 iulie. Această lansare este precedată de un demo de succes și de includerea sa în evenimentul Next Fest de la Steam pe 10 iunie.

Jocul invită jucătorii să se bucure de lupte intense, distrugere în masă și haos comic într-o petrecere de proporții epice. Cu până la 16 jucători într-o singură arenă, participanții vor utiliza pumni, picioare, arme și chiar peisajul distructibil pentru a-și înfrânge adversarii într-o varietate de moduri de joc, inclusiv Battle Royale, Free for All și moduri bazate pe echipe.

OutRage: Fight Fest este plasat într-o realitate paralelă, unde un ser rar conferă temporar invulnerabilitate și putere supraomenească, creând o atmosferă de nebunie și distracție fără margini. Un miliardar excentric oferă intrarea la confruntarea cu pumnii în schimbul drepturilor de a-și recolta Furia.

Jason Avent, fondatorul Hardball Games din Marea Britanie, a explicat că jocul a fost conceput pentru a oferi o experiență distractivă și accesibilă, dar și o adâncime de joc pentru cei care doresc să fie mai strategici. Versiunea cu acces anticipat a jocului va include moduri precum “Knockout” pentru 16 jucători și “Dominare” pentru echipe de 4 jucători, amplasate în arene distructibile.

Înainte de lansarea cu acces anticipat din iulie, jucătorii pot să-și testeze abilitățile și să descopere mai multe despre joc la evenimentul Next Fest de la Steam pe 10 iunie sau pot juca demo-ul disponibil pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *