Zvonuri

Outer Wilds se va lansa pe Nintendo Switch

Aventura spațială captivantă, Outer Wilds, de la Mobius Digital, pare să fie pe punctul de a face un anunț important pentru versiunea sa Nintendo Switch. Inițial anunțată în 2021, lansarea pe Switch a fost amânată pentru o dată ulterioară, dar un cunoscut leaker de informații Nintendo Switch, @Pyoro_X, a dat de înțeles pe Twitter că un anunț ar putea fi iminent.

Cu un tweet enigmatic care spune „În sfârșit, vom putea prăji niște marshmallows pe Switch”, Pyoro_X a adus aminte și de evenimentul Nintendo Direct din februarie 2021, unde a fost dezvăluit că Outer Wilds va fi disponibil pe platforma Nintendo Switch.

Referindu-se la unul dintre aspectele distinctive ale jocului, adică posibilitatea de a prăji bezele, leakerul lasă să se înțeleagă că anunțul ar putea include și o dată de lansare. Cu toate acestea, nu se cunoaște încă cu exactitate când va avea loc acest anunț sau care vor fi detaliile acestuia.

Outer Wilds, cunoscut pentru sistemul său stelar misterios și designul grandios bazat pe o buclă de timp, este deja disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Lansarea sa pe Nintendo Switch a fost așteptată cu nerăbdare, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură mai multe informații cu privire la acest posibil anunț. Rămâneți conectați pentru actualizări în timp util pe această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *