Trailere

Outcast – A New Beginning prezintă un nou trailer și pornește precomenzile

Fanii sunt invitați să se pregătească pentru o călătorie epică în Adelpha, o lume captivantă, odată cu lansarea celui mai recent trailer pentru Outcast – A New Beginning. Acesta dezvăluie frumusețea planetei, viața locuitorilor săi, talani, și cultura lor fascinantă. Cu toate acestea, o amenințare serioasă se ivește în calea lor, iar jucătorii sunt chemați să se ridice și să conducă lupta pentru rezistență împotriva invadatorilor nemiloși.

Precomanda digitală pentru Outcast – A New Beginning este acum disponibilă! Jucătorii care asigură jocul înainte de data lansării de pe 15 martie beneficiază de o reducere de precomandă de 17% pe PC sau de 15% pe PlayStation și Xbox.

De asemenea, este disponibilă pentru precomandă și Ediția Adelpha, care include o serie de elemente exclusive, cum ar fi o statuie Sai înaltă de 24 cm, un steelbook de colecție, coloana sonoră pe 3 CD-uri și o carte de artă cu peste 50 de pagini de artă conceptuală din joc.

Ediția Adelpha conține:
Statuie Sai detaliată de 24 cm/9,5 inch
Steelbook exclusivist de colecție
Copia jocului
Coloana sonoră pe 3 CD-uri cu muzică de joc
Carte de artă cu copertă cartonată cu peste 50 de pagini de artă conceptuală din joc
Outcast – A New Beginning: Adelpha Edition va fi lansat pe 15 martie 2024, la un preț de 199,99 EUR / 199,99 USD / 179,99 £.

Fanii sunt așteptați să exploreze această aventură captivantă în universul Adelpha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *