Trailere

Outcast 2: A New Beginning – videoclip de prezentare a jocului dezvăluie 15 minute de aventură în lumea deschisă

Un videoclip proaspăt lansat, prezentat cu amabilitatea Game Informer, oferă o privire detaliată asupra gameplay-ului din viitorul titlu open-world, “Outcast 2: A New Beginning”. Videoclipul captivant, înregistrat pe o durată de 15 minute, dezvăluie aspecte fascinante ale jocului de aventură și acțiune.

Jocul abundă în explorare captivantă, ilustrând diverse modalități de deplasare și secvențe de luptă într-un mediu extraterestru inedit. Videoclipul evidențiază abilitățile variate pe care jucătorii le vor putea utiliza pentru a se angaja în luptă și pentru a explora această lume vastă. De asemenea, oferă o privire detaliată asupra mecanicii de zbor din joc, aducând un element captivant în gameplay.

Anunțat inițial în cadrul unei vitrine THQ Nordic din 2021, “Outcast 2: A New Beginning” este o continuare a unuia dintre primele titluri 3D open-world, având jocurile originale lansate înainte de precursori celebri precum Grand Theft Auto 3.

În august 2022, a fost lansat un trailer care a oferit o privire mai detaliată asupra jocului, evidențiind elemente precum lupta intensă, personalizarea armelor și posibilitatea de a zbura.

“Outcast 2: A New Beginning” este programat să fie lansat pe 15 martie și va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Jucătorii sunt așteptați cu nerăbdare să se lanseze în această aventură captivantă în lumea deschisă, explorând noi orizonturi și descoperind secretele extraterestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *