Știri

Opt jocuri EA urmează să fie închise în 2024, inclusiv F1 și Rocket Arena

Electronic Arts (EA) a anunțat planurile de închidere a opt jocuri pe parcursul anului 2024, cu majoritatea închiderilor programate să aibă loc într-o zi specifică. Această veste a dezamăgit fanii, deoarece unele dintre modurile legate de aceste jocuri vor dispărea pentru totdeauna odată cu închiderea serviciilor online.

Printre jocurile afectate se numără cele din seria F1, care probabil sunt oprite din cauza expirării licențelor. Pe 21 martie 2024, serverele online pentru F1 2011, F1 2012, F1 2013, F1 2014, F1 Race Stars, Micromachines World Series și Rocket Arena vor fi închise. Al optulea joc afectat este Madden NFL 20, care se va închide pe 15 aprilie.

Această decizie vine în urma închiderii a șapte jocuri EA pe 8 decembrie 2023, inclusiv titluri populare precum Battlefield și Dead Space. Fanii sunt obișnuiți cu închiderile regulate ale jocurilor sportive de către EA, dar această veste aduce dezamăgire în comunitate.

Este important de menționat că, din motive tehnice, salvările vechi nu vor fi compatibile cu noua versiune a jocului, iar versiunea Steam a The Sinking City permite încă jucătorilor să joace o versiune mai veche până pe 28 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *