Știri

Once Human, un nou joc de supraviețuire multiplayer, va fi lansat pe 9 iulie

NetEase Games, divizia de jocuri online a NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES, HKEX: 9999), a confirmat oficial data de lansare pentru unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, Once Human. Acest joc de supraviețuire multiplayer cu tematică supranaturală va fi lansat global pe 9 iulie 2024, pe platformele Steam și Epic Games Store. În plus, jucătorii pot pre-descărca demo-ul jocului pe Steam începând de astăzi, iar cei care se alătură demo-ului în primele 24 de ore vor primi o recompensă exclusivă.

Once Human își propune să ofere o experiență captivantă într-o lume post-apocaliptică plină de grozăvii și mister. Jucătorii trebuie să lucreze împreună pentru a supraviețui și a recupera pământul de la Devianți, creaturi terifiante care aproape au distrus omenirea. Demo-ul jocului va fi disponibil în timpul evenimentului Steam Next Fest, în perioada 10 iunie – 17 iunie 2024. Ceilalți jucători pot pre-descărca demo-ul astăzi pentru a se pregăti pentru lansare și pentru a primi recompense exclusive.

Demo-ul Once Human vine cu o recompensă specială pentru cei care îl încarcă și îl joacă în primele 24 de ore. Jucătorii care se conectează și joacă demo-ul timp de 3 ore, între 10 iunie și 11 iunie, vor primi un skin exclusiv pentru vehiculul lor în joc, numit Fizzy Pop. Acest skin va fi transferat în jocul complet la lansare și oferă o estetică de războinic rutier pentru jucători.

Once Human a reușit să atragă un entuziasm considerabil încă de la anunțul său inițial. Cu peste 13 milioane de preînregistrări de la jucători din întreaga lume și peste 400.000 de utilizatori activi în comunitatea oficială Discord a jocului, Once Human a captat atenția fanilor de jocuri din întreaga lume. Jocul se află deja pe locul 10 în topul global al listei de dorințe Steam și este al 2-lea joc de supraviețuire multiplayer în lume deschisă în aceeași listă.

Once Human promite o experiență diversă și captivantă, oferind jucătorilor posibilitatea de a alege între diferite stiluri de joc. Aceștia pot opta pentru lupta împotriva Devianților în întâlniri PvE și World Boss, pentru competiții PvP incitante sau pentru construirea și gestionarea așezărilor într-un mod social cu alți supraviețuitori. Jocul are, de asemenea, planuri extinse de actualizare pe termen lung, cu mai mult conținut în curs, inclusiv Survival Challenges și alte noutăți.

În concluzie, Once Human promite să ofere o experiență captivantă și inovatoare în lumea jocurilor de supraviețuire multiplayer. Cu o dată oficială de lansare stabilită și un demo disponibil pentru pre-descărcare, fanii pot începe să se pregătească pentru aventura lor în lumea post-apocaliptică a lui Once Human.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *