Știri

Once Human începe noul test beta închis

Starry Studio aduce o veste entuziasmantă pentru fanii jocurilor multiplayer de supraviețuire, anunțând lansarea noului test beta închis pentru Once Human, programat să înceapă pe 4 aprilie 2024. Această nouă etapă aduce cu sine numeroase caracteristici inovatoare, inclusiv introducerea sistemului de Însoțitori Deviation și a regiunii Eternaland, împreună cu alte elemente sezoniere.

Once Human, un joc de supraviețuire multiplayer cu tematică supranaturală destinat platformelor PC, console și dispozitive mobile, a captivat deja atenția a peste 9,4 milioane de utilizatori înregistrați. Aflat pe locul 2 în clasamentul Steam pentru jocurile de supraviețuire online multiplayer și pe locul 14 în general, Once Human este unul dintre cele mai așteptate jocuri video la nivel mondial.

Noul CBT (test beta închis) al lui Once Human, care începe pe 4 aprilie, marchează o expansiune semnificativă a jocului, având peste 150.000 de utilizatori invitați să participe. Această etapă de testare vine după un precedent CBT care a strâns peste 100.000 de utilizatori, generând aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și aproape 4 milioane de ore de vizionare pe Twitch.

Printre noile caracteristici prezentate în acest CBT se numără introducerea Deviations, monștri aliați în stil SCP care luptă alături de jucători împotriva forțelor supranaturale. Aceste creaturi nu numai că se alătură în bătălii, ci și construiesc și întrețin case pentru jucători, pot genera energie și pot oferi protecție împotriva inamicilor.

De asemenea, în această actualizare masivă, se introduce regiunea Eternaland, un refugiu sigur împotriva monștrilor, unde jucătorii pot aduce și folosi obiectele câștigate în sezoanele anterioare.

Pe lângă acestea, noul CBT aduce și noi moduri PvP și PvE, inclusiv moduri specifice precum Caravan Battle și Cargo Conquest. Se vor introduce, de asemenea, noi arme, echipamente și un al cincilea monstru șef în joc.

Pentru a participa la acest nou test beta închis, jucătorii sunt încurajați să se alăture serverului oficial Discord al lui Once Human și să urmărească jocul pe Steam pentru actualizări viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *