Știri

Oferte de muncă dezvăluie un nou DLC pentru Lies of P

Fanii Soulslike și ai jocului Lies of P au toate motivele să fie entuziasmați. Dezvoltatorul Neowiz pare să lucreze la un DLC pentru acest titlu intrigant. Descoperirea a fost făcută de utilizatorul X Okami Games, care a găsit o listă pentru poziția de planificator de misiuni pe panoul oficial de locuri de muncă al studioului.

Chiar dacă nu avem încă detalii despre natura exactă a DLC-ului, speculațiile sunt în floare, mai ales având în vedere finalul intrigant al jocului. Lies of P oferă un univers deschis pentru povestiri suplimentare, iar o scenă post-credite a jocului adaugă și mai mult mister. În această scenă, personajul Paracelsus menționează că va găsi “o altă cheie a noastră: Dorothy.” Această mențiune puternic sugerează prezența personajului Dorothy, din povestea clasică “Vrăjitorul din Oz.”

Lansat în septembrie, Lies of P a fost primit cu entuziasm de critici și de jucători. Jocul oferă o experiență captivantă și misterioasă și este disponibil pe multiple platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Cu detalii limitate până acum, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre acest DLC și cum va extinde el povestea intrigantă a universului Lies of P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *