Știri

Octopo Studio dezvăluie jocul RPG de acțiune „Bounty Pang” la 2024 PlayX4 B2B: realizat de personalul VFX din spatele Brawl Stars

Octopo Studio (CEO Junhyun Kim) și-a anunțat participarea la evenimentul „2024 PlayX4 B2B”, care se va desfășura la KINTEX Hall 1 din Ilsan în perioada 23-26 mai. Studioul, fondat în 2021 de veterani din industrie, inclusiv COO Woohyun Kim, cunoscut pentru contribuțiile sale la proiecte precum Brawl Stars, Squad Busters și Clash Quest la Supercell, vine cu o echipă de 33 de membri, dintre care 20 sunt specializați în efecte vizuale (VFX).

Octopo Studio a dezvăluit la acest eveniment noul lor joc RPG de acțiune intitulat „Bounty Pang”. Jocul promite o experiență captivantă, în care jucătorii înfruntă inamici ce se prăvălesc din cer, progresând prin poveste cu moneda obținută din vânătoare și întâlnind monștri și șefi variati cu mecanici diverse. Jucătorii vor putea echipa diferite seturi de armuri și arcuri cu abilități speciale, toate acestea fiind prezentate într-un stil de artă nord-american ce vizează piețele din America de Nord și Europa.

„Bounty Pang” a avut deja o lansare de test tehnologic în Filipine timp de o lună, din februarie anul acesta, iar Octopo Studio lucrează acum la îmbunătățirea jocului pentru o lansare globală programată în al treilea trimestru al acestui an. În plus, studioul a menționat că s-au dezvoltat exclusiv din venituri proprii, fără investiții externe, și sunt în căutare de parteneri de publicare care să sprijine lansarea globală a jocului.

Pe lângă „Bounty Pang”, Octopo Studio a finalizat recent prototipul pentru următorul lor proiect RPG și plănuiesc să înceapă dezvoltarea completă în iunie, vizând o lansare până la sfârșitul acestui an sau începutul lui 2025. Studioul intenționează să creeze un proces de dezvoltare a jocurilor mai rapid și mai eficient, cu scopul de a deveni un studio cunoscut pentru jocurile sale unice, mai degrabă decât pentru urmărirea tendințelor existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *