Știri

Obține mai devreme skinul pentru Kyra și Cosmic Infinity în Fortnite FNCS

Epic Games aduce o nouă oportunitate pentru jucătorii de Fortnite să obțină skinuri gratuite în cadrul Cupei Comunității FNCS Global Championship, pregătindu-i pentru Campionatul Global care urmează între 13 octombrie și 15 octombrie la Copenhaga. Iată tot ce trebuie să știți despre acest eveniment.

Cupa Comunității FNCS este un eveniment important pentru fanii Fortnite, iar pregătirea pentru un turneu de acest calibru este crucială. Jucătorii interesați pot participa la FNCS Global Championship Community Cup, care se desfășoară sâmbătă, 7 octombrie. Acest eveniment implică lupte Duos Battle Royale, unde jucătorii formează echipe cu un prieten și trebuie să se distingă în construcții și luptă.

Pentru a afla programul exact al evenimentului în regiunea dvs., puteți vizita site-ul oficial Competitive Fortnite sau verifica în joc pagina FNCS Global Community Cup din fila “Compete”.

Pentru că acesta este un moment special, Fortnite oferă o recompensă considerabilă pentru echipele de top. Echipele Duos de elită din fiecare regiune au ocazia de a debloca două skinuri și alte șase produse cosmetice gratuite. Iată lista acestor recompense:

Break Through lobby track
Competitive Crest back bling
Competitive Slicer harvesting tool
Soaring Shield contrail
Recoil Reactor wrap
Victory Trophy emote
Champion Kyra skin
Cosmic Infinity skin

Deși nu au fost dezvăluite încă detalii cu privire la numărul exact de echipe care vor avea acces la aceste recompense, se știe că toate aceste articole vor deveni disponibile în Magazinul de Articole Fortnite pentru cei care nu au avut ocazia să le obțină în timpul evenimentului.

Pentru cei care nu doresc să aștepte, aceste cosmetice vor fi disponibile în Magazinul de Articole Fortnite începând cu data de 9 octombrie, la ora 20:00 ET.

Dacă sunteți un jucător de Fortnite pasionat, aceasta este o oportunitate excelentă de a câștiga skinuri și produse cosmetice exclusive înaintea Campionatului Global. Vă dorim mult noroc în competiție!