Hardware Recenzii

Oare am găsit căștile perfecte? Recenzie Sandberg Bluetooth Headset ANC+ENC Pro

De-a lungul timpului am avut ocazia să testez mai multe perechi de căști. De la căști over ear cu fir, la unele bluetooth care uneori pierdeau semnalul sau își terminau bateria, la căști in ear, buds, tot felul! În toți acești ani am folosit o pereche de Plantronics cu fir în ambele cupe, care sunt foarte ușoare și care funcționează ca-n prima zi, deși materialul de pe cupe s-a curățat peste ani. De data aceasta, însă, am avut ocazia ca în ultima lună să testez o pereche de căști Sandberg Bluetooth Headset ANC+ENC Pro care are toate calitățile pe care le-am căutat la o pereche de căști, vorbim despre asta în rândurile ce urmează.

Căștile Bluetooth Headset ANC+ENC Pro sunt de tip on-ear (pe ureche), cupele sunt îmbrăcate în piele ecologică și au un burețel cu memorie foarte moale ce parcă se topesc și iau forma urechilor foarte ușor. Beneficiază două difuzoare de 40mm ce redau foarte bine toate tipurile de sunet, inclusiv bass-ul. Pot fi conectate foarte ușor la PC, Laptop, telefoane sau tablete și puteți controla anumite funcții folosind butoanele de pe partea stângă, însă despre acestea vom vorbi mai târziu.

Versiunea bluetooth este 5.3, cea mai nouă, asta însemnând că dispozitivul folosește mai puțin curent pentru a păstra conexiunea activă, dar înseamnă și o conexiune mai stabilă, o mai bună securitate și o calitate mai bună, per total. Deși producătorul sugerează că distanța maximă de operare este de 10 metri, am reușit să obțin o distanță mai mare, chiar și cu pereți despărțitori între căști și dispozitivul de care erau legate prin bluetooth.

Și pentru că până acum nu s-au inventat căștile bluetooth care să redea conținut instant, să puteți juca fps-uri fără să auziți pașii inamicului după ce muriți, Sandberg s-a gândit și la gamerii ce au nevoie de un răspuns instant și au implementat conectarea cu fir la un PC/Laptop, fără să vă mai faceți griji de bateria dispozitivului. Cu alte cuvinte, când sunteți la birou și aveți nevoie să auziți instant orice sunet, puteți opta pentru a folosi firul, iar când acel mic delay specific căștilor bluetooth nu vă afectează, puteți să folosiți căștile în modul bluetooth pentru a asculta muzică, pentru a urmări filmari pe YouTube sau orice alte activități.

Bateria cu capacitatea de 600mAh promite 24 de ore de autonomie în plină folosire sau 160 de ore în stand-by, iar timpul de încărcare completă este de aproximativ două ore cu cablul USB-C inclus în pachet.

Pe partea stângă veți găsi toate butoanele de control, cât și portul USB C, în partea de jos, pentru a conecta un fir. În partea din față veți observa 3 butoane, volum mai mare sau următoarea melodie), pauză/play, și volum mai mic sau melodia precedentă. În partea din spate veți regăsi butonul de pornire ce se folosește doar în modul bluetooth, pentru că dacă le aveți conectate la pc și porniti pc-ul, acestea vor fi alimentate cu curent și vor porni singure. Sub butonul de pornire este și butonul ANC dedicat funcției de anulare activă a zgomotului ce poate fi activat sau dezactivat și puteți să auziți foarte clar tot conținutul, chiar și atunci când vă aflați în medii gălăgioase. De asemenea, tot pe partea stângă regăsiți și microfonul flexibil ce beneficiază de tehnologia ENC, de anulare a zgomotului ambiental și prelucrează vocea pentru a o reda foarte clară.

Căștile oferă o calitate uriașă la un preț extrem de mic, vă recomand să nu ratați această pereche de căști, fiind impresionat de ele.

@jocuri247

Oare am găsit căștile perfecte? Recenzie Sandberg Bluetooth Headset ANC+ENC Pro

♬ original sound Jocuri 24/7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *