Zvonuri

O nouă teorie a intrigii principale din The Elder Scrolls 6 sugerează o conexiune cu Akavir

Un utilizator de Reddit a propus o nouă teorie intrigantă privind The Elder Scrolls 6, sugerând că jocul ar putea să aibă loc în Akavir, un continent din estul Tamriel-ului. Utilizatorul a prezentat argumente solide pentru această teorie, inclusiv o serie de indicii din jocurile anterioare din serie.

Potrivit teoriei, Akavir ar putea fi locul unde jucătorii își vor începe aventura în The Elder Scrolls 6. Utilizatorul sugerează că jocul va începe cu jucătorii care ajung pe continentul necunoscut și încearcă să învețe mai multe despre el, înainte de a descoperi o conspirație malefică care pune în pericol Tamriel-ul. Teoria este susținută de unele indicii din jocurile anterioare din serie, inclusiv referințe la Akavir în The Elder Scrolls 3: Morrowind și The Elder Scrolls 5: Skyrim.

Cu toate acestea, nu există încă confirmări oficiale cu privire la locația sau intrigile din The Elder Scrolls 6. Fanii jocului trebuie să aștepte cu răbdare mai multe informații de la Bethesda Game Studios, dezvoltatorul jocului.