Zvonuri

O nouă operațiune pentru CS2 pare a fi iminentă, sugerează un miner de date renumit

Au trecut 1.000 de zile de la lansarea ultimei operațiuni CS:GO, Riptide, dar un miner de date renumit și leaker sugerează că o nouă operațiune CS2 ar putea fi chiar după colț.

Gabe Follower, cunoscut pentru acuratețea sa în dezvăluirile legate de CS2, a postat recent mai multe hărți CS2 Workshop pe X (fostul Twitter) pe 16 iunie. Deși nu a oferit niciun context, hărțile includ Thera de la FMPONE (creatorul Cache), Memento, Assembly și remake-ul Pool Day. Toate cele patru hărți acoperă modurile de joc existente ale CS2: Memento și Pool Day sunt potrivite pentru Wingman și Cursa înarmărilor, în timp ce Thera și Assembly sunt concepute pentru Competitive și Casual. Gabe Follower a adăugat ulterior și Mills într-un tweet ulterior, consolidând indiciul că aceste hărți ar putea fi prezentate într-o viitoare operațiune CS2.

Deși Gabe Follower nu a menționat explicit o operațiune, jucătorii au interpretat postările sale ca un indiciu clar că un eveniment CS2 major este pe cale să se întâmple. Unii fani de pe Reddit sunt deja convinși, cu un thread creat ieri care afirmă că “o nouă operațiune este iminentă”. Un utilizator a răspuns cu entuziasm, dar a solicitat mai multe detalii: “Nu mă îndoiesc că va veni. Cât de mult trebuie să mai așteptăm?”

Lipsa de actualizări semnificative din partea Valve cu privire la o nouă operațiune a stârnit frustrarea jucătorilor CS2. Ultima operațiune, Riptide, a fost lansată pe 21 septembrie 2021 și s-a încheiat pe 21 februarie 2022. A adus o serie de modificări jocului, inclusiv hărți noi, misiuni co-op, moduri, skin-uri și multe altele. Rămâne de văzut ce surprize le rezervă Valve jucătorilor CS2 în această nouă operațiune, așteptată cu nerăbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *