Zvonuri

O nouă imagine a protagonistului din Assassin’s Creed Red apare online

O nouă imagine intrigantă a lui Assassin’s Creed Red a apărut online, oferind fanilor francizei o privire mai apropiată asupra personajului misterios dezvăluit în anunțul inițial. Assassin’s Creed Red (cunoscut doar sub numele de cod în prezent) promite să aducă universul Assassin’s Creed în decorul mult dorit al Japoniei.

Imaginea a fost dezvăluită de scriitorul Ubisoft, Pierre Boudreau, pe pagina sa de LinkedIn. Deși nu este clar dacă acest lucru a fost intenționat sau nu, aceasta oferă o privire clară asupra chipului presupusului protagonist, care a fost inițial prezentat într-un teaser în care purta o glugă, ascunzându-și fața.

În plus, imaginea prezintă un logo standard Assassin’s Creed în partea dreaptă, ceea ce sugerează că acest joc ar putea respecta stilul clasic al francizei. În zona de jos, sub simbolul Assassin’s Creed, se pot distinge câteva caractere kanji, deși nu pot fi citite în întregime datorită stilului bannerului.

Conform zvonurilor și scurgerilor de informații, Assassin’s Creed Red ar putea avea doi protagoniști. Prima protagonistă, prezentată în imagine, este descrisă drept o femeie shinobi. Al doilea protagonist ar fi un samurai african, care s-ar putea inspira din povestea lui Yasuke, un adevărat samurai african din secolul al XVI-lea în Japonia.

Cu toate acestea, data lansării și detalii oficiale despre joc sunt încă necunoscute. Cu toate acestea, se speculează că Assassin’s Creed Red ar putea fi următoarea intrare majoră în franciză, urmând lansarea recentă a Assassin’s Creed Mirage.

Fanii rămân cu sufletul la gură în așteptarea mai multor informații oficiale despre această intrigantă adiție la universul Assassin’s Creed.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *