Știri

O nouă expansiune misterioasă pentru Risk of Rain 2 apare pe Steam

O nouă listă pentru o expansiune a jocului Risk of Rain 2 a apărut pe Steam odată cu lansarea lui Risk of Rain Returns pe 8 noiembrie. Deși detaliile sunt limitate, capturile de ecran sugerează prezența unor lumini albastre misterioase în etapele curente ale jocului. Un nou patch este, de asemenea, disponibil, cu câteva note de patch-uri interesante.

Descrierea paginii magazinului oferă puține informații, dar există cinci “pachete” care încă nu sunt traduse, indicând posibile elemente de conținut ale expansiunii. Gearbox Software este dezvoltatorul acestei expansiuni, în loc de Hopoo Games, deținătorul IP-ului Risk of Rain, care a co-dezvoltat și expansiunea anterioară, Survivors of the Void.

Mai multe detalii despre această expansiune misterioasă vor deveni disponibile în curând. Risk of Rain 2 este disponibil pe PS4, PC, Nintendo Switch și Xbox One, iar până în 2021, s-au vândut peste patru milioane de exemplare pe Steam.

Rămâneți cu noi pentru actualizări suplimentare. Consultați recenzia noastră a jocului Risk of Rain 2 pentru mai multe informații. În plus, remasterul originalului, Risk of Rain Returns, este disponibil pe PC și Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *